Reiki Healing

Kitten Karmen er Reiki-mester samt Reiki-lærer og hun udbyder Reiki-behandlinger til gavn for krop, sind og ånd. Kit gør indvielser i Reiki 1, 2 og 3. Kit virker selv som smuk kanal for Reiki-energien. 

 Reiki er en Universel Livsenergi, og den kan bruges i en holistisk behandlingsmetode for professionel praksis, fjernhealing og selvbehandling af sind, krop og sjæl. Reiki-healingen transmitteres gennem behandleren til klienten. Reiki giver hver af os, hvad vi har brug for både fysisk, psykisk og åndeligt. Reiki er katalysator for de helbredende processer. Reiki er med til at give det fysiske og psykiske overskud, der behøves for at skabe forandringer i livet. Reiki understøtter og beriger det psykoterapeutiske arbejde. Reiki er også en udviklingsvej. Den øgede energi-gennemstrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accelererer alle processerne i vores udvikling.

Kits egen udviklingsproces indeholder stort udbytte og støtte af Reiki-healing. Reiki-healingen har ført hende igennem nødvendige udrensningsprocesser. Det har givet hende ro og støtte, når processerne var  hårde eller uforståelige. Reiki-healing har også givet hende mod til at stå ved sig selv, og ført hende derhen, hvor der var mest sandt at være. Og som behandler har hun stor erfaring i, hvordan Reiki-healing understøtter processerne og giver klarhed, ro og afstressning samt fysisk helbredelse ved bla. at slippe forskellige bakterier i kroppen, slippe hovedpine, balancere det hormonelle system, afstresse, berolige m.m.

Reiki-indvielserne foregår på den måde, at de er delt op i Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3/Reikimester og hvis man vil til sidst: Reiki-lærer-delen. Ved Reiki-indvielse 1 åbnes du som kanal for Reiki-energien. Du kan efterfølgende videregive Reiki-healing til dig selv og andre. Ved Reiki-indvielse 2 modtager du tre symboler, som hver har forskellig betydning. Du udvider Reiki-energiens muligheder og selve healingen bliver endnu mere kraftfuld. Ved Reiki 3 modtager du mestersymbolet. Dette bevirker en endnu stærkere intuition, et "højere" udviklingstrin, "større" forbindelse til det guddommelige, i "bedre" kontakt med din livsopgave.

Pris: Reiki 1: 1500,- (1 dag plus en efterfølgende samtale 21 dage efter). Reiki 2: 1500,- (indvielserne strækker sig over en dag til to dage plus en efterfølgende samtale 21 dage efter). Reiki 3: 1500,- (1 dag plus en efterfølgende samtale 21 dage efter). Reiki-lærer: 1500,- (1 dag plus en efterfølgende samtale, når/hvis der er behov for det).

Jeg modtager selv indvielse i Reiki 1, 2 og 3 løbende for at holde mine chakra rene og igen styrke min intuition og healingsintensitet.

Ring eller skriv endelig hvis du vil spørge om noget.

Bedste hilsner

Kitten Karmen S. Gervang (2020).